Logo REAC

Management

REAC’s management team wordt gedreven door een passie voor productinnovatie en klantenservice. Met deze twee compromisloze doelen in het hart van het bedrijf zijn de klanten van REAC altijd verzekerd van het beste product met uitstekende service en advies.

Einar Waegemaekers

Einar Waegemaekers heeft na zijn studie Bedrijfskunde aan de RSM in de financiële industrie gewerkt. In 2012 is hij bij REAC in dienst gekomen met als doel de organisatie te laten groeien. Einar heeft in 2016 het REAC aandeel overgenomen van de oprichter, Martin Grandia.

Het door ontwikkelen van een compleet casino management informatie systeem waarmee de klant zeer tevreden is binnen een flexibele organisatie is bij mij gegroeid van werk naar passie!”

Maxim Hollink

Maxim’s kracht ligt in zijn verkoopvaardigheden en netwerk kennis. Een industrie veteraan van meer dan 15 jaar. Maxim bezit de helft van de aandelen van REAC.

“Het is de feedback van onze klanten die mij drijft. Met een marktaandeel van meer dan 90% moet ik zeggen dat we iets goeds hebben gerealiseerd, onze klanten zijn dat met ons eens.”